Távsegítség

anydesk
Szervíz
Számítógépek, notebookok, monitorok, nyomtatók szervizelése rövid határidővel.
Szoftver karbantartás
Operációs rendszer, irodai alkalmazások karbantartása újratelepítése, vírusmentesítés, adatmentés, törölt adatok visszaállítása.
Weblap készítés
Vállalkozások, közszolgáltatók, önkormányzatok részére weblapkészítés, és karbantartás teljeskörű domain regisztráció és tárhelyszolgáltatás
Szoftver fejlesztés.
Egyedi szoftverek igény szerinti fejlesztése referenciákkal.
Hálózat építés és karbantartás
Ethernet és wifi hálózatok tervezés,e kiépítése, karbantartása, üzemeltetése.
Rendszergazdai szolgáltatás
Vállalkozások, intézmények rendszereinek tervezése, kiépítése, folyamatos karbantartása átalánydíjas, vagy eseti díjazással.
Toner töltés
Lézernyomtatók, fénymásolók festékkazettáinak töltése, utángyártott tintapatronok forgalmazása
Házhoz szállítás
Vásárlás esetén Gyulán bruttó 20.000 Ft felett Gyulán kívül bruttó 50.000 Ft felett ingyenes házhoz szállítás saját kocsis vagy futárszolgálattal.
GLS csomagpont
Üzletünk GLS csomagpont felvevőhely ahová a 12 óráig leadott csomagot Magyarország területén hétköznap 24 órán belül a GLS futárszolgálat leszállítja további részleteg a GLS csomagpont menüpont alatt.
Tartós bérlet
Ahhoz, hogy a versenytársakkal lépést lehessen tartani, vagy hogy mindig a legmagasabb technikai színvonalon dolgozhassunk, beruházások szükségesek. A legmegfelelőbb megoldás, a bérlet, vásárlás helyett. Az információs technológiában való gyors előrelépés azonnal meghozza a kívánt eredményt, ám tévhit, hogy mindehhez a cég saját tőkét igénybe kellene vennie vagy likviditás meg kellene terhelni. Lehtőség van önállóan a kalkulátor segítségével a bérleti konstrukció megtervezésére. Szükség esetén segítséget nyújtunk a tartósbérlet bérlet elintézésében.
Laminálás
Laminálás profi eszközökkel A3 méretig különféle fedőanyagtipusokkal
Weblapkészítés profiktól!
A mai médiapiacon a legnagyobb reklám az internetben van, hiszen most már bárki, bárhonnan, bármilyen technikai eszközről képes az internetelérésre, így ha van egy jól átlátható weblapunk, a potenciális vevők is könnyebben megtalálnak minket.
A weblapkészítés, vagy a már kész weboldal karbantartása nem egyszerű feladat. Sok mindenre van szükség ahhoz, hogy minőségi oldalt hozzunk létre, többek között a HTML feladatok elsajátítására, ám ez azon túl, hogy nehéz, hosszadalmas folyamat is.
Weblapkészítés szakember segítségével!
Elsősorban el kell mondani, hogy milyen oldalt szeretnénk, milyen menüpontok legyenek, milyen stílus, és hogy mit szeretnénk elérni a honlappal. Nyilván elsődlegesen azt, hogy minél többen megismerjék cégünket, ehhez pedig az kell, hogy egyedi honlapot alakítsanak ki számunkra.
Ha Ön is szeretné bevonzani vevőit és elkápráztatni őket egy igényes internetes felülettel, készíttesse el velünk új honlapját, hiszen mi a weblapkészítés és a weblapkarbantartás területein is otthon vagyunk!hardred.hu

 

Share Button

Facebook

Google Plus

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Szüksége lenne egy új táblagépre, vagy telefonra, de nem engedheti meg magának? Termékeinket akár hitelre is megveheti! http://www.hardred.hu/?page_id=55

  Pinned: 28 Jan 2016
 • Honlapkészítés http://www.hardred.hu/?page_id=113

  Pinned: 15 Jan 2016
 • Minőségi kiegészítők jó áron! http://hardred.hu/

  Pinned: 13 Jan 2016
 • Álmaid weboldala egy karnyújtásnyira! http://www.hardred.hu/

  Pinned: 8 Jan 2016
 • Mert gamer cuccokból sosem elég! http://hardred.hu/shop/index.php?cPath=40&sid=8ca16d5b40bd28ee2f0a7b40cdff0dac

  Pinned: 27 Dec 2015
 • Kellemes ünnepeket kívánunk! http://www.hardred.hu/

  Pinned: 24 Dec 2015
 • Rövid határidővel vállaljuk számítógépek, lapotpok, monitorok és nyomtatók javítását. http://www.hardred.hu/?page_id=113

  Pinned: 15 Dec 2015
 • Tökéletes weboldalt szeretne? Mi elkészítjük Önöknek! http://www.hardred.hu/?page_id=99

  Pinned: 11 Dec 2015
 • Shark Zone M51+ gamer egér. http://hardred.hu/shop/products.php?134&sid=f576f9b42f8b834517ee78a916671b5e

  Pinned: 18 Nov 2015
 • Válogassanak minőségi telefonjaink közül! http://hardred.hu/shop/index.php?cPath=35_36&sid=d770a8d987dd62662664e4c5a830afd8

  Pinned: 18 Nov 2015