A KINGSTON PIACRA DOBTA ELSŐ DDR5-MEMÓRIÁJÁT, A FURY BEAST DDR5-ÖT

A KINGSTON PIACRA DOBTA ELSŐ DDR5-MEMÓRIÁJÁT, A FURY BEAST DDR5-ÖT

A_Kingston_piacra_dobta_elso_DDR5-memoriajat_a_FURY_Beast_DDR5-ot-i1250035 A KINGSTON PIACRA DOBTA ELSŐ DDR5-MEMÓRIÁJÁT, A FURY BEAST DDR5-ÖT

Ez az első új memóriaszabványt alkalmazó platform, amely a globális közönség számára is elérhetővé teszi a DDR5 teljesítmény és adatintegritás terén kínált fejlesztéseit. A modul egy időben jelenik meg az Intel® Z690 lapkakészlet és az „Alder Lake-S” kódnevű, 12. generációs Intel® Core™ processzorokkal.

A sebességet, a kapacitást és a megbízhatóságot még magasabb szintre emelő Kingston FURY Beast DDR5 sokféle továbbfejlesztett funkciót kínál. Ide tartozik az extrém sebesség mellett jobb stabilitást nyújtó ODECC (on-die ECC), a hatékonyságot növelő két 32 bites alcsatorna, és a modulba épített PMIC (power management integrated circuit), amely ott biztosítja a teljesítményt, ahol a legnagyobb szükség van rá. Az új, stílusos RAM ideális megoldás extrém játékkörnyezetben, a 4K+ felbontású videóstreamingnél, valamint nagy teljesítményű animáció és 3D rendering esetén is.

Kingston_DDR5_FURY_Beast_01 A KINGSTON PIACRA DOBTA ELSŐ DDR5-MEMÓRIÁJÁT, A FURY BEAST DDR5-ÖT

„Izgatottak vagyunk, hogy a DDR5 végre megérkezett, és most a Kingston FURY család részeként a gamerek és hobbifelhasználók számára is elérhetővé válik. Büszkék vagyunk rá, hogy a felhasználók abban a biztos tudatban építhetik ki megoldásaikat, hogy a Kingston FURY Beast DDR5 memóriát a világ vezető alaplapgyártói, köztük az MSI®, az ASUS®, az ASRock® és a Gigabyte™ is tesztelték és jóváhagyták” – mondta Iwona Zalewska, a Kingston EMEA-régió DRAM üzletágának vezetője.

Kingston_DDR5_FURY_Beast_02 A KINGSTON PIACRA DOBTA ELSŐ DDR5-MEMÓRIÁJÁT, A FURY BEAST DDR5-ÖT

– Agresszív induló sebesség (4800 MHz-től)

– Intel® XMP 3.0-kész, tanúsított modul

– A világ vezető alaplapgyártói által minősített termék


A rendkívüli sebességnövekedést és a 4800 MHz-es frekvenciaszinten Plug N Play működést nyújtó1 memóriamodul ideális választás a következő generációs platformjaiktól nagyobb teljesítményt váró játékosok és hobbifelhasználók számára. Ráadásul a Kingston FURY Beast DDR5 Intel XMP 3.0-ra felkészített és tanúsított megoldás, ami azt jelenti, hogy a felhasználók egyszerűen és stabilan megvalósíthatják a túlhúzást (overclockingot). Az új funkciók egyedülálló játékélményt biztosítanak, két testre szabható profillal a sebesség és az időzítés beállításához.

A Kingston FURY Beast DDR5 megvásárolható 16GB-os különálló modulként és kettes csomagokban, 4800 MHz és 5200 MHz sebességgel. A memóriához teljes élettartamra kiterjedő korlátozott garancia jár – kiegészítve a Kingston legendás megbízhatóságával

–forrás: JTC —

dot A KINGSTON PIACRA DOBTA ELSŐ DDR5-MEMÓRIÁJÁT, A FURY BEAST DDR5-ÖT

Tartalom megosztása:

Comments are closed.

(C) HardRed Computer 2019